keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!

Ratsastustietoutta kaikille: ensi viikolla on junnujen minileiri ma-to eli ratsaille pääsee vasta perjantaista lähtien! Seuraavat leiriviikot vko30 ja 31 eli 20.7.-31.7.!

Niin ja sitä juhannusta kaikille! Nyt sormet ja varpaat pystyyn että tulee oikea kesä eikä tällainen suttujuttu. Ja samat sormet pystyyn ASLAKille joka juoksee juhannusmailin sunnuntaina Rovaniemellä.

Heppauutisia: Nata tamma on tosi hyvin kotiutunut uuteen kotiinsa ja kaikki siellä hienosti! Meillä täällä on vieraileva lämminverihevostähti Upi ori käymässä tällä kertaa . Kyllä oli orin ilme hauska kun vuonopojat aamulla kävelivät tarhaansa kuin herra Upia ei olisi olemassakaan. Varmaan vuonopojat katteli että kas Aslak se taas on kilpareissulla! Sitä paljon ori hämmenty ettei päästäny ääntäkään vaikka oli suorasttaan vuonoruunien piirittämänä. Ihmetteli vain että onkohan joku näkymättömyys geeni iskenyt oripoikaan kun kukaan ei välitä yhtään mitään!

Hyvä että kaikki meni hienosti. Upi on hieno poika ja erittäin hyvä tapainen vieras. Toki olen omistamme enemmän kuin ylpeä - vuonot on luotettavuuden huippuja käytökseltään.

Arppa poika on kotiutunut hyvin ja saanut ensimmäisen ystävän Upi-ruunan emännän tipsusta eli pikku-Ekusta. Poipi voi hyvin on rohkea ja hieno pentu - siis tosi hyvä ostos!
Ei ihmeempiä tällä erää. Tervetuloa minileiriläisille ! t emäntä ja muu talonväki ps ohessa TÄÄLLÄ VARITOIN MINÄ! kuva

Ei kommentteja: